Billigst på PriceRunner
  • -40%
Pro Wipes Extra 917 - 80 stk.
Pro Wipes Extra 917 - 80 stk.

Dana Lim Pro Wipes Extra 917 - 80 stk.

På lager
Levering: 1-2 hverdage
143,97 kr 239,95 kr -40%
115,18 Ekskl. moms

Pro Wipes Extra 917, professionel renseserviet med ekstra rensekraft i to forskellige sider: En blød side til at opbløde og nænsomt fjerne snavs med - og den anden side, som er ru og specielt egnet til mere genstridigt snavs.

Leveres i emballage, som forhindrer udtørring.

Anvendelsesområder

  • Afrensning af hænder
  • Fjerner uhærdet fugemasse (alle typer)
  • Til de fleste materialer

 

Den grove vådserviet med ekstra rensekraft

Pro Wipes Ekstra 917 er en professionel vådserviet med ekstra rensekraft og med både en blød og en grov side på servietten. Den bløde side er til nænsom fjernelse af snavs osv., den grove side er til mere genstridige afrensninger.

Pro Wipes Ekstra 917 er til fjernelse af uhærdet fugemasse, uhærdet lim og uhærdet PU-skum samt olie, fedt, snavs m.m.

Leveres i emballage, som forhindrer udtørring.

Test altid serviettens indvirkning på overfladen på et ikke-synligt område før brug.

Fysiske / kemiske data:

Type: Vådserviet
Holdbarhed: Minimum 2 år i uåbnet emballage ved tør og kølig opbevaring.

Brugsanvisning:

Forberedelse: Pro Wipes Ekstra 917 kan bruges til at fjerne de fleste typer uhærdet fugemasse, uhærdet lim og uhærdet PU-skum samt olie, snavs og fedt fra alle typer overflader. Til mere følsomme overflader henvises til Wipes Sensitive 915.

Benyttes produktet til affedtning inden fugning eller limning, er det vigtigt at der skiftes klud inden den bliver mættet med det, der ønskes fjernet.

Alle vådservietter kan risikere at forårsage skade på pakninger, lakerede og malede overflader, beskyttende og tættende fedtbelægninger samt gummimaterialer, derfor bør man altid teste serviettens indvirkning på overfladen, et usynligt sted, inden ibrugtagning.

Efter brug: Straks efter affedtning med Pro Wipes Ekstra 917 skal overfladen aftørres med en tør klud for at sikre en tør overflade til efterfølgende fugning eller limning.

DL917
5701054008534
30079

Dana Lim er som de eneste i Danmark selvproducerende inden for store dele af deres sortiment, hvilket også ligger sig til grundlag for, vi har valgt at sætte fokus på deres produkter inden for fugebrancen.

Her får du alt lige fra vådrumssilikone og gulvfuger til den gængse all-around MS fugemasse. I Dana Lims sortiment af fugemasser finder du fugemasser, du kan anvende såvel ude som inde, til gulv- væg- og loftsamlinger samt til facader mm. Du finder fugemasser til vådrum som badeværelser og andre som er fødevaregodkendte til brug i fx køkkener.

Læs mere og se alle varer fra Dana Lim her

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.