Billigst på PriceRunner
  • Ny
Dana Lim Universallim 300
Dana Lim Universallim 300
Dana Lim Universallim 300
Dana Lim Universallim 300

Dana Lim Universallim 300 - 40ml

VAREN ER UDGÅET FRA VORES SORTIMENT

Kontakt os for at høre mere eller se alternativer herunder

Vi har desværre ingen alternative produkter i øjeblikket.

Universallim 300, hurtigtørrende lim, klar limfuge, trælim, keramiklim, korklim, papirlim, kartonlim, tekstil lim, plastlim, stærk universallim, hjemmets lim, lim til håndværksprojekter, DIY lim, reparationer i hjemmet, den gule tube.

 

Hurtigtørrende Universallim 300 for Stærk Limning

Opdag den alsidige Universallim 300 - dit go-to valg for effektiv og holdbar limning. Med sin unikke formel, der tørrer klart op, er denne lim ideel til en bred vifte af materialer inklusive træ, keramik, kork, papir, karton, udvalgte tekstiler og mange plasttyper. Universallim 300 sikrer en robust og transparent limfuge, hvilket gør den perfekt til både håndværksprojekter og almindelige reparationer rundt omkring i hjemmet.

Køb nu og få den pålidelighed, der har gjort den ikoniske gule tube til en fast bestanddel i hjemmet gennem 90 år. Universallim 300 er ikke bare en stærk lim; den er en del af din DIY-løsningskasse!

Fysiske/Kemiske data:

Type: Opløsningsmiddelholdig celluloselim
Farve: Klar
Konsistens: Tyndt flydende
Holdbarhed: Mindst 2 år i tæt lukket emballage, ved tør og kølig opbevaring
Emballage: 40ml tube

Farve: Klar
Bestandighed, temperatur: Limen tåler temperaturer op til ca. 70 °C, afhængig af styrkekrav. Limen er termoplastisk (dvs. styrken reduceres med øget temperatur).
Bestandighed, vand: God

Brugsanvisning:

Forberedelse: Limfladerne skal være rene, tørre og fri for olie, slipmiddel, fedtstof, støv og løse partikler. Ved limning af metaller og kunststoffer vil en slibning af overfladerne give det bedste resultat. De fleste materialer kræver dog normalt kun almindelig rengøring. Affedtning kan evt. foretages med sprit eller acetone.

Det anbefales altid at foretage prøvelimninger, for at vurdere limningens styrke.

Vær opmærksom på at limen kan misfarve / påvirke nogle materialer. Foretag derfor en prøve på et skjult sted.

Påføring: Limen påføres den ene eller begge flader. Emnerne lægges sammen med et let pres indenfor max. 3 minutter, mens limen fortsat er våd.

Ekstra styrke kan opnås ved at påføre fladerne lim af to gange. Efter første påføring skal limen tørre helt op inden anden limpåføring foretages.

Emnerne skal holdes sammen mens limen tørrer.

Rengøring: Limen afrenses / opløses med acetone.

DL1100
1100

Dana Lim er som de eneste i Danmark selvproducerende inden for store dele af deres sortiment, hvilket også ligger sig til grundlag for, vi har valgt at sætte fokus på deres produkter inden for fugebrancen.

Her får du alt lige fra vådrumssilikone og gulvfuger til den gængse all-around MS fugemasse. I Dana Lims sortiment af fugemasser finder du fugemasser, du kan anvende såvel ude som inde, til gulv- væg- og loftsamlinger samt til facader mm. Du finder fugemasser til vådrum som badeværelser og andre som er fødevaregodkendte til brug i fx køkkener.

Læs mere og se alle varer fra Dana Lim her
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.