Billigst på PriceRunner
Glittesæt 5mm - 8mm - rund
Glittesæt 5mm - 8mm - rund
Glittesæt 5mm - 8mm - rund
Glittesæt 5mm - 8mm - rund
Glittesæt 5mm - 8mm - rund
Glittesæt 5mm - 8mm - rund
Glittesæt 5mm - 8mm - rund
Glittesæt 5mm - 8mm - rund
Glittesæt 5mm - 8mm - rund
Glittesæt 5mm - 8mm - rund

Fugenboy Glittesæt 5mm - 8mm - rund

In Stock
Levering: 1-2 hverdage
129.95 kr
103,96 Ekskl. moms

Værktøjssættet består af forskellige specielle spatler med forskellige kanter og kurver til behandling af permanent elastiske materialer. De patenterede værktøjer er fremstillet i Tyskland af en elastisk, slidstærk og syrefast plast. De er af ægte håndværk og er testet i mange år som specialværktøjer i den kommercielle og private sektor.

 

3Stk. Fugenboy sæt (5 mm, 8 mm, Rund)

Værktøjssættet indeholder forskellige specielle gummi spatler med forskellige rektangulære og runde kanter til bearbejdning af permanent elastisk fugemasse og silikone. Det patenterede værktøj er lavet af elastisk, slidestærk og syrefast plast. De er fremstillet i Tyskland, og fordi de er af professionel kvalitet, har disse specialværktøjer vist sig nyttige i både den professionelle og private brance i mange år nu.

5 mm

Til alle områder, hvor samlinger uden træk- eller trykbelastninger skal tætnes, f.eks. spejle, vaske, vinduer eller andre små gør-det-selv jobs

8 mm

Til alle områder, hvor samlinger med træk- eller trykbelastninger skal tætnes, f.eks. gulve, vægge, lofter eller bade

Rund

Til alle områder, hvor samlinger er forsænkede (optimal flankevedhæftning), f.eks. ekspansionsfuger på gulv og i væg

Brugsvejledning

Fugenboy er et patenteret værktøj til at skabe enhver form for silikonefuge - uden malertape.

Ud over Fugenboy'en skal du også bruge en passende fugemasse (f.eks. silikone), en fugepistol og en sprayflaske fyldt med sæbevand (eller glittevæske).

Skær spidsen af ​​patronen af ​​så den matcher bredden på revnen du skal fuge, påfør derefter fugemassen på de rensede fuger uden malertape og sprøjt sæbevandet på fugemassen.

Hold nu værktøjet (5-17 mm) i en vinkel i forhold til klinkegulvet, og træk det langs fugen i din retning med let tryk. Den skarpe kant skal altid pege i trækretningen. Du bør stoppe regelmæssigt og tørre overskydende materiale af det våde værktøj. Ved at holde værktøjet i den rette vinkel kan du nemt krydse ved fugesamlinger.

Ved hjørnesamlinger i en vinkel på 45° starter man fra hjørnet. Værktøjet skal konstant holdes fugtigt ved hjælp af glittevæsken for at forhindre fugemassen i at klistre til værktøjet. Arbejder du med akryl, skal der ikke anvendes glittevæske.

Ved ekspansionsfuger fjerner du overskydende materiale med det runde værktøj ved et let tryk.

Derefter kan du køre henover fugen en ekstra gang med lidt større profil for at få overskydnde fugemasse væk, efter behov.

FB58R
4018945136513

Fugenboy multitool fugeværktøj - gør fugeopgaven nemmere med et solid stykke fugeværktøj. Kan anvendes både til glitning og skrabning af fuge

Læs mere og se alle varer fra Fugenboy her

You might also like