Billigst på PriceRunner
Feltkniv / Krumkniv med træskaft
Feltkniv / Krumkniv med træskaft

Morakniv Feltkniv / Krumkniv med træskaft

In Stock
Levering: 1-2 hverdage
299.95 kr
239,96 Ekskl. moms

Denne pålidelige feltkniv med træ-skaft kan bruges i mange forskellige sitationer. Det ergonomiske spoleformede skæfte af olieret skandinavisk FSC® certificeret birketræ har en robust fingerafskærmning, og den 2,0 mm tykke, buede klinge lavet af genbrugt svensk rustfrit stål giver styrke ved hvert trækkende snit.

Bruges i fugebranchen, ofte til udskæring af fuger.

Kaldes også en linoleumskniv.

 

Dette er en pålidelig feltkniv/krumkniv, der kan bruges i mange forskellige situationer. Med håndværkeren i fokus igennem designproccessen, er kniven et fremragende valg, når du har brug for et pålideligt værktøj lige ved hånden. Klingen af genanvendt svensk rustfrit stål er specielt designet til at skære igennem tæpper, tagpap, læder, gummifuger m.m.

Det ergonomiske ptræ-håndtag har en robust fingerbeskyttelse og en 2,0 mm tyk klinge lavet af genbrugt svensk rustfrit stål, som giver både styrke og stabilitet i hvert trækskæring. Takket være klinge- og håndtagsdesignet er kniven ideel til at arbejde sikkert og effektivt under forskellige vejrforhold hele året.

Blad længde: 67 mm

Blad tykkelse: 2,0 mm

Kniv længde: 185 mm

Total længde: 225 mm

Nettovægt: 82,7 g

Ståltypeype: Svensk rustfri stål

Blad form: Bøjet op/ned

Spidsløs: Nej

Flexgrad: Stift

Takket skær: Nej

Materiale håndtag: Træ

Håndside: både venstre og højre hånd

Materiale Etui: Polymer

Egnet til børn: Nej

MO13234
7391846022893
13235

Morakniv® er et velrenommeret svensk mærke, kendt for sin høje kvalitet og håndværk inden for knivfremstilling. Med en historie, der strækker sig over mere end 125 år, har Morakniv etableret sig som en førende producent af knive, der er værdsat for deres holdbarhed, funktionalitet og svensk design. Firmaet, som har sine rødder i den lille by Mora i Sverige, er særligt berømt for sine udendørsknive, som bruges af alt fra friluftsentusiaster til professionelle håndværkere. Morakniv-knive kendetegnes ved deres ergonomiske greb, robuste klingekvalitet og evne til at holde sig skarpe over lang tid. Mærket er også kendt for sit engagement i bæredygtighed, ofte ved at anvende lokale materialer og fokusere på miljøvenlig produktion.

Læs mere og se alle varer fra Morakniv her

You might also like