Billigst på PriceRunner
H785 High Tack, montagelim - 290ml - Hvid
H785 High Tack, montagelim - 290ml - Hvid

Bostik H785 High Tack, montagelim - 290ml - Hvid

Fjernlager
Levering: 5-12 hverdage
119.95 kr
95,96 Ekskl. moms
  • Direkte klæbning, ingen støtte kræves
  • Høj styrke
  • Ingen isocyanater og opløsningsmidler
  • Permanent elastisk
  • Neutral hærdning
  • Modstandsdygtig over for påvirkning af fugt og vejr
  • Klæber perfekt uden primer på de fleste, endda fugtige, overflader

  

 

Bostik H785 - Direkte hug og 220ton/m2 slutstyrke!

Bostik H785 HIGH TACK er en professionel hybridlim af høj kvalitet med ekstremt højt direkte hug og er praktisk taget lugtfri.

Anvendelsesområde

Bostik H785 HIGH TACK er en professionel hybridlim af høj kvalitet med ekstremt højt direkte hug og er praktisk taget lugtfri.

Limen er specielt produceret som en universallim med stor styrke og højt greb. Beregnet til at lime mange forskellige typer af byggematerialer som sten, beton, spejle, glas, gipsplader, PU, PVC, hård plast, emalje, keramik, kobber, bly, zink, tin, aluminium, metal, legeringer, rustfrit stål, HPL, paneler og træ.

Underlag

Underlaget skal være solidt, rent, tørt og fri for støv og fedt. Rengør underlaget i henhold til Bostiks anvisninger. Bostik H785 HIGH TACK har perfekt vedhæftningsevne uden primer på de fleste ikke-porøse underlag. Porøse underlag skal forbehandles med Bostik PRIMER 5075/T300 UNIVERSAL PRIMER. Afprøv altid vedhæftningsevnen, før du bruger limen.

Ikke egnet til akvarier, voksede overflader, natursten eller underlag af PE, PP, PC, PMMA, PTFE, blødt gips, neopren og bitumen. Ikke egnet til konstant kontakt med vand og bevægelige fuger. Arbejdsbeskrivelse: Se teknisk datablad.

Certificeringer

  • Emicode EC1 Plus
  • M1
  • ISEGA

Tekniske Data

Arbejdstemperatur: +5°C til 40°C

Temperaturmodstand: -40°C til +75°C

Hærdningstid: +23°C/50 % relativ luftfugtighed. 2-3 mm/24 timer 

Overmalbar: Med vandbaserede malinger  

BOH785HT
7311020080570
30617831

Med Bostik i vores sortiment, tilbyder vi deres forskellige typer af klæbemidler, fugemasser, lime og andre byggematerialer, som er designet til at være stærke, hurtigtvirkende og fleksible, med fokus på langtidsholdbare resultater. Deres produktudvalg omfatter bl.a. serien PERFECT SEAL, som indeholder produkter til tætning og fugning i forskellige dele af huset, hvilket bidrager til et forbedret energiforbrug, vandbeskyttelse og lydisolering.

De tilbyder også specifikke produkter som Bostik 1590, en grå/sort butyl fugemasse, som er populær i byggebranchen.

Læs mere og se alle varer fra Bostik her