Billigst på PriceRunner
  • DGNB
Ljungdahl Multitack X Klæber til mange formål - Matkom.dk
Ljungdahl Multitack X Klæber til mange formål - Matkom.dk

Ljungdahl Multitack X, Montagelim - 290ml (Patron) - Hvid

In Stock
Levering: 1-2 hverdage
89.95 kr
71,96 Ekskl. moms

Ljungdahl Multitack er valget til de professionelle når det kommer til montagelim med ekstraordinær klæbestyrke og solid bæreevne, ideel til både indendørs og udendørs byggeprojekter i byggeriet og i industrien.

Egenskaber

  • Stærk, neutral og lugtsvag montageklæber til ude og inde.
  • Meget høj bæreevne som uhærdet (min. 400 kg/m2).
  • Opklæbning af de fleste byggematerialer såsom spejle, gipsplader, facadeplade og meget andet.
  • God vedhæftning på mange overflader uden primer.
  • Opfylder kravene til LEED og godkendt til svanemærket byggeri.

 

 

Professionel Montagelim med Stærk Klæbeevne - Ljungdahl Multitack X

Ljungdahl Multitack er valget til de professionelle når det kommer til montagelim med ekstraordinær klæbestyrke og solid bæreevne, ideel til både indendørs og udendørs byggeprojekter i byggeriet og i industrien. Denne kraftfulde 1-komponent lim er perfekt til krævende byggeopgaver, sikrer hurtig hærdning og evnen til at fastholde tunge materialer uden støtte.

Stærk Klæbemasse til Byggematerialer - Hurtighærdende Multitack

Multitack, en pålidelig klæbemasse, der er velegnet til limning af et bredt udvalg af byggematerialer. Dens hurtigtørrende formel garanterer en stærk klæbeevne, som er i stand til at klare tunge belastninger, hvilket gør den til en favorit for opklæbning af plader og montage af lister hos de fleste. Med fremragende vedhæftning til materialer som natursten, beton, glas, gips, hård plastik, træ og metaller, er Multitack også ideel til metalstrukturer inden for bil-, marine-, transport-, stål- og ventilationsindustrien.

UV- og Vejrresistent Montagelim - Multitack

Med sin UV- og vejrbestandighed, er Ljundahl Multitack montagelim den bedste løsning til langvarige resultater i de fleste miljøer.

Eliminer Behovet for Søm og Skruer - Multitack Montagelim

Forenkle montagearbejdet, ved at anvende Multitack montagelim til at fastgøre paneler, lister og gerigter, samt til tungere opgaver som fastklæbning af vægplader, hylder og spejle. Opnå et professionelt resultat uden synlige skruehuller, og spar tiden det tager at dække og male over dem. Multitack kan også bruges som en forstærkning sammen med søm og skruer, hvis det er nødvendigt.

Anvendelse af Multitack - Nem og Effektiv

Multitack fåes i patroner, for nem påføring med den inkluderede trekantsdyse, der sikrer optimal mængde og præcis limning.

Montagelim Godkendt til Svanemærket og DGNB-certificeret Byggeri

Ljungdahl Multitack er ikke kun et stærkt valg for byggeprojekter, men er også registreret for anvendelse i Svanemærket byggeri og opfylder kriterierne for DGNB-certificeret byggeri, hvilket bekræfter dets bæredygtighed og ikke mindst kvalitet.

Lær mere om Multitack's bidrag til Svanemærket og DGNB-certificeret byggeri, og se hvorfor det er det foretrukne valg for professionelle håndværkere.

Anvendelse

1-komponent klæbemasse til opklæbning af de fleste byggematerialer. Særdeles velegnet til spejle og uden risiko for gennemslag. Multitack klæber også godt på mange byggematerialer såsom natursten, beton, glas, gipsplader, hård plastik, træ og meteller. Den er modstandsdygtig over for UV og vejrpåvirkninger.

Anvendes til limning i byggeri såvel inde som ude. Typiske opgaver kunne være opklæbning af mange typer plader og montage af lister. Kan også anvendes til metalkonstruktioner inden for bil-, marine-, transport-, stål-, og ventilationsindustrien.

Påføring, for- og efterbehandling

Multitack påføres bedst med den medfølgende trekantsdysse. Den sikrer optimal påføringsmængde og udformning. Underlaget skal være rent, tørt, støv- og fedtfrit. Afrens evt. overfladerne med Ljungdahl Cleaner.
Porøse eller sugende underlag kan med fordel primes med Ljungdahl Primer 9002.
Ikke porøse overflader primes typisk med Ljungdahl Primer 9102, mens

plastik som polystyren, PVC, polyamid, glasfiber, epoxy og polyester med fordel kan primes med Ljungdahl Activator.

Der bør altid udføres en vedhæftningsprøve inden en større opgave påbegyndes.

Rengøring

Værktøj rengøres med Ljungdahl Cleaner. Hænder rengøres med Ljungdahl Snavs og/eller vand og sæbe.

Ljundahl Multitack er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

DGNB
Ja
LJMULTI
5711262000435

Ljungdahl specialiserer sig i kontrsuktionsændringer for at kunne tilbyde uafhængig totalrådgivning og et produktsoriment af kompromiløs kvalitet.
De er storimportør og producent af fugemasse, tilbehør og fugeudstyr.

Læs mere og se alle varer fra Ljungdahl her

You might also like