Billigst på PriceRunner
  • -50%
Wipes Sensitive 915
Wipes Sensitive 915

Dana Lim Wipes Sensitive 915

På lager
Levering: 1-2 hverdage
124,98 kr 249,95 kr -50%
99,98 Ekskl. moms

Wipes Sensitive 915 er en bakteriedræbende vådserviet specielt udviklet til nænsomt at fjerne f.eks. uhærdet fugemasse, uhærdet lim, olie, snavs og fedt fra følsomme overflader, som f.eks. malede flader og plast.

Leveres i emballage, som forhindrer udtørring.

Anvendelsesområder

  • Til de fleste materialer
  • Til mere genstridigt snavs
  • Fjerner uhærdet fugemasse (alle typer)
Antal

 

Bakteriedræbende vådserviet til følsomme overflader

Wipes Sensitive 915 er en vådserviet specielt udviklet til nænsomt at fjerne f.eks. uhærdet fugemasse, uhærdet lim, olie, snavs og fedt fra følsomme overflader, som f.eks. malede flader og plast.

Wipes Sensitive 915 kan anvendes til affedtning inden fugning eller limning.

Leveres i emballage, som forhindrer udtørring.

Test altid serviettens virkning på overfladen på et ikke synligt område før brug.

Fysiske / kemiske data:

Type: Vådserviet
Holdbarhed: Minimum 2 år i uåbnet emballage ved tør og kølig opbevaring.

Brugsanvisning:

Forberedelse: Wipes Sensitive 915 kan bruges til at fjerne de fleste typer uhærdet fugemasse, uhærdet lim, olie, snavs og fedt fra følsomme overflader.

For ekstra rensekraft kan Pro Wipes 916 eller Pro Wipes Extra 917 anvendes.

Benyttes produktet til affedtning inden fugning eller limning, er det vigtigt at der skiftes klud inden den bliver mættet med det, der ønskes fjernet.

Alle vådservietter kan risikere at forårsage skade på pakninger, lakerede og malede overflader, beskyttende og tættende fedtbelægninger samt gummimaterialer. Derfor bør man altid teste serviettens indvirkning på overfladen, et usynligt sted, inden ibrugtagning.

Efter brug: Straks efter affedtning med Wipes Sensitive 915 kan overfladen evt. aftørres med en tør klud for at sikre en tør overflade til efterfølgende fugning eller limning.

DL91580
5701159300724
30072

Dana Lim er som de eneste i Danmark selvproducerende inden for store dele af deres sortiment, hvilket også ligger sig til grundlag for, vi har valgt at sætte fokus på deres produkter inden for fugebrancen.

Her får du alt lige fra vådrumssilikone og gulvfuger til den gængse all-around MS fugemasse. I Dana Lims sortiment af fugemasser finder du fugemasser, du kan anvende såvel ude som inde, til gulv- væg- og loftsamlinger samt til facader mm. Du finder fugemasser til vådrum som badeværelser og andre som er fødevaregodkendte til brug i fx køkkener.

Læs mere og se alle varer fra Dana Lim her

Du vil eventuelt også synes om