Vådrumssilikone

Med en silikonefuge masse (Vådrumssilicone) får du et produkt idéelt til brug ved bl.a. badeværelser og køkkener, grundet vandtætningen.
Hos matkom går vi ikke på kompromis med produkter af højeste kvalitet, se vores store udvalg her.

Viser 1-7 af 7 element(er)

Vådrumssilikone i høj kvalitet

En vådrumssilikone i høj kvalitet, som også er sanitær fødevaregodkendt er en vigtig faktor, når der skal fuges ved blandt andet badeværelser og i køkkener. Derudover er det vigtig at have den rigtige type silikonefugemasse alt efter om du skal fuge klinker, marmor natursten eller noget helt tredje.
Her er en hurtig guide til dig, der er i tvivl om hvad du skal vælge i den store jungle.

Ljungdahl Sanitet & Natursten Silikone

Ljundahl Sanitet & Natursten er en silikonebaseret fugemasse. Ved fugning af natursten som for eksempel marmor, skifer, granit er der en risiko for at traditionel fugemasse trækker ud i og misfarver naturstenen.

Med Ljungdahl Sanitet & Natursten, der er en specielt udviklet fugemasse til natursten, kommer du hurtigt i mål uden misfarvninger og får skabt et professionelt resultat.

Brug fugemassen til natursten ved blandt andet gulv og gangarealer, der er formet af sten, men også til topforsegling af vinduer, da silikonen hæfter godt til mange andre materialer såsom glas, metal m.fl.

Foruden at være en fugemasse til natursten, kan den med fordel også anvendes som silikone til vådrum. Sanite & Natursten silikonen til vådrum indeholder fungicid, der hæmmer vækst af mikroorganismer, hvilket betyder, at risikoen for skimmel og mugdannelse reduceres kraftigt.

Silikonen til vådrum er endvidere fødevaregodkendt og kan derfor anvendes som fugemasse i køkken samt andre områder, hvor der håndteres eller fremstilles fødevarer

Ljungdahl Byg & Sanitet Silikone

Fuger du i områder med eksempelvis fremstilling af medicinal- eller fødevarer, skaber du nemt et professionelt resultat med Ljungdahl Byg & Sanitet, der er en fødevaregodkendt fugemasse iht. FDA.

Du kan sagtens anvende Byg & Sanitet udenfor, men den har en række egenskaber, der gør, at den er særligt anvendelig til områder, hvor der stilles særlige krav til fugemassen for eksempel til fuger, der er direkte i kontakt med fødevarer.

At det er en fødevaregodkendt fugemasse betyder, at du med fordel kan bruge den i køkkener og vådrum eksempelvis mellem køkkenbord og væg mm. Derudover indeholder Byg & Sanitet silikonen fungicid, der hæmmer væksten af mikroorganismer, hvilket reducerer risikoen for mugdannelse i de områder, hvor du anvender fugemassen.

God til dilatationsfuger

Foruden at anvende Byg & Sanitet som en fødevaregodkendt fugemasse, anbefaler vi at bruge silikonen til dilatationsfuger. Silikonens elastiske egenskaber gør den meget holdbar og anvendelig til fugning mellem bevægelige samlinger og bygningsdele såsom omkring vinduer og døre.

Silikonen er blød og nem at arbejde med og flyder godt sammen i samlingerne, så du hurtigt får lavet et professionelt resultat med en flot finish.

Ljundahl Byg & Sanitet samt Sanitet & Natursten silikonerne er i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

Dana Lim Vådrumssilicone 512

Vådrumssilicone 512 er en neutral højelastisk fugemasse. Den hærder ved reaktion med luftens fugtighed, og danner en elastisk fuge der kan optage bevægelser på op til 25 %.

Anvendes alle steder med høj fugtighed, f.eks. tætning i badeværelser, brusekabiner, mellem sanitære installationer.

Produktet er særlig velegnet mod materialer som f.eks. glas, emalje, hård pvc, rustfrit stål, natursten m.m.

Vådrumssilicone 512 er indeklimamærket iht. Emicode:
Farvede: EC1+
Transparent: EC1 

Vådrumssilicone 512 er i overensstemmelse med reglerne for FDA CFR 21 §177.2600, samt EC No 1935/2004 vedr. produkter der komme i indirekte kontakt med fødevare

Rådgivning - Der findes ingen dumme spørgsmål

Er du i tvivl om, hvilken type fuge, du står med (og om det i det heletaget er en silikone), og hvilken fugemasse du skal anvende? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Med alsidig erfaring inden for fugebranchen står vi klar til at hjælpe.

Vi hjælper også gerne til i erhvervsbranchen.