Velkommen til matkom.dk

Her finder du en af Danmarks førende forhandlere af proffessionelle fugemasser og tilbehør til skarpe priser - til privat og erhverv.
Hos matkom.dk sælger vi alle typer fugemasser, klæbemasser, tilbehør om glittepinde og glittevæske, fugepistoler, værnemidler mm.

Matkom.dk startede i 2021 med at sælge fugeprodukter til hele landet, med en vision om at stille den bedste vejledning og rådgivning til rådighed for enhver og til ethvert fugeprojekt, stort som småt. I dag rummer matkom.dk hundredevis af varenumre inden for fugebranchen og nogle græne heraf og vi vægter en løbende udvidedelse uden at gå kompromis på hverken kvaliteten, kundeservicen eller prisen.
Vi vil være din foretrukne leverandør.
Køb af fugeprodukter på vores hjemmeside er nemt og billigt og vi glæder os over at kunne byde dig velkommen på vores webshop.

Vores vision

Hos matkom.dk, har bestræber vi os efter, at holde en god dialog med kunden og vejlede efter bedste evne. Med nem tilgængelig og hurtig kundeservice og vores mange fantastiske kunde-udtalelser har vi en god fornemmelse af, at vi har gjort det rigtigt.

Matkom.dk arbejder hård hver dag for at sikre hurtig levering og den bedste service.

Hvis du har spørgsmål eller problemer er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@matkom.dk eller ringe på tlf: 3020 4848.

Firmaet

Matkom.dk er en online webshop, der specialiserer sig i fugeprodukter, både til industrien og private.

Matkom.dk tilbyder over 500 forskellige produkter inden for ms-fuge, vådrumssilikone, mærkevarer som Dana Lim og SABA og vil sikre dig den højeste kvalitet.

Hos matkom.dk garanterer vi:

  • Hurtig levering
  • Prismatch
  • Stort udvalg
  • Skarpe Priser
  • Sikker handel
    Læs mere
Vi Støtter Miljøvenlig Pakning

Køb hos matkom.dk

Vi arbejder løbende, på at have et stort sortiment, men også et sortiment af produkter af højeste kvalitet, som sikrer dig og dit projekt i mange år frem.
Vores priser er konkurrencedygtige og vores og vi er altid klar til at hjælpe.
"Intet er for småt, intet er for stort"

Vi byder dig velkommen og tak fordi du valgte os.

Gå til webshoppen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller brug for hælp med noget andet, så tøv ikke med at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon eller e-mail.

Kontaktoplysninger

Jens Juuls Vej 10
+45 30204848
kontakt@matkom.dk

Telefonens åbningstider

Mandag: 08:00 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 15:30
Onsdag: 08:00 - 15:30
Torsdag: 08:00 - 15:30
Fredag: 08.00 - 15.00