Bagstop

Fugebund / Fugebagstop er et bagstopningsmateriale til fugning af mange typer elementer.
De fås både med lukkede celler, som er fremstillet af ekstruderet polyethylen og med åbne celler, som er baseret på polyester.
Det er vigtigt at vide, hvilket produkt man skal bruge hvor.
Den bløde med åbne celler (Rundprofil og fugeskum) kan kun anvendes invendig, da den kan absobere fugt og beskadige bygninger, vindueskarme o.l. ved udendørs brug.
Til udendørs brug anbefales den med lukkede celler af ekstruderet polyethylen (fugebund), da den er vandafvisende.

PE Tape / Sliptape anvendes oftest i området, hvor der ikke er plads til en traditionel bagstop, som i eksempelvis badeværelser.

Om vores bagstop

I vores udvalg af bagstop finder du også fugebund og fugeskum. Valget af typen af bagstop afhænger af, hvilken fuge, fugemasse eller klæber, du arbejder med.

Arbejder du med elastiske eller plastiske fuger, kan du bl.a. med fordel vælge at bagstoppe med fugebund. Fugebunden er nem at arbejde med og forhindrer 3-punktshæftning. Fugebunden er også god at anvende, når du arbejder i områder, hvor der kan forekomme spild af kemikalier, vand eller andre væsker.

Vores firkantede fugeskum er en overall anvendelig til bagstopning. Formen på den firkantede fugeskum er god til lige fuger, således at du kan lave et professionelt resultat med en flot finish.

Hvilken bagstop skal du vælge? Få kompetent rådgivning allerede i dag

Der er en række overvejelser, du skal have gjort dig inden du vælger bagstop til din arbejdsopgave. Når du skal vælge bagstop, skal du bl.a. have gjort dig klar, hvilken fuge, du skal arbejde med. Og samtidig skal du vide, hvilket miljø fugen kommer til at være i. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakt Ljungdahls tekniske konsulenter. Sammen kan i finde frem til den helt rette bagstop og løsning for dig.