Alt om fugemasse og forbrug

Skal du til at fuge, men er i tvivl om dimmensionering af fugemasse, fugemasse forbrug eller det forberedende arbejde? Så kan du læse med her, så du kan starte med at ligge dine flotte- og holdbare fuger.

Nicklas Bach
1098 Visninger

Fugning i vådrum - hvordan er det nu lige?

Når du skal fuge i vådrum (badeværelser og især brusenicher) er der mange ting du skal være opmærksom på, for at være sikker på, at vådrumssikringen er i orden. Læs med here så du kan mestre et pænt og sikkert resultat.

Nicklas Bach
2244 Visninger

Drift & Vedligehold af fuger

Ved drift og vedligehold af fuger, er der nogle ting du skal være særligt opmærksom på.Denne guide hjælper dig godt på vej og videre når det kommer til fejlfinding, rengøring og vedligehold af dine fuger.

Nicklas Bach
196 Visninger

Fugning og limning af natursten

Fugning og limning af natursten som granit, marmor og skifer, kan give anledning til misfarvninger af stenen i forskellig grad. Derfor er det vigtig at vælge fugemasse og lim, der ikke kun hæfter tilstrækkeligt, men også er kemisk neutralt i forhold til stenen – og har en særlig sammensætning for at undgå misfarvning.

Nicklas Bach
810 Visninger

Fugning af vinduer og døre udvendigt

Du har lige fået monteret dine vinduer og nu kommer den "svære" finish, nemlig fugningen.kom sikkert i mål med vores skridt for skridt vejledning.

Nicklas Bach
1000 Visninger