Dana Lim produkter

Dana Lim er som de eneste i Danmark selvproducerende inden for store dele af deres sortiment, hvilket også ligger sig til grundlag for, vi har valgt at sætte fokus på deres produkter inden for fugebrancen.

Her får du alt lige fra vådrumssilikone og gulvfuger til den gængse all-around MS fugemasse. I Dana Lims sortiment af fugemasser finder du fugemasser, du kan anvende såvel ude som inde, til gulv- væg- og loftsamlinger samt til facader mm. Du finder fugemasser til vådrum som badeværelser og andre som er fødevaregodkendte til brug i fx køkkener.

Stort udvalg af produkter i højeste kvalitet fra Dana Lim

Hos Matkom.dk har vi produkter fra mange forskellige producenter, med kvaliteten i fokus.

Dana Lim byder også på silikoner særligt velegnet til natursten, glas, træ, flamingo og andre almindelige byggematerialer. Arbejder du desuden med svanemærket byggeri, er flere af deres vores fugemasser godkendt til brug heri. læs meget mere om svanemærket her

I vores sortiment er også at finde akrylfugemassen (også kaldet malerakrylen) til gængse opgaver til indendørs samlinger med lav optagelse af bevægelser samt en almindelig MS Fugemasse til større bevægelser.

Specialfugemasser og tilbehør

Dana Lim har også produkter til en række af specielle opgaver- også nogle som vi ikke nødvendigvis lagerfører, men kan skaffe hjem på bestilling.

Ydermere har Dana Lim også et stort udvalg af tilbehør som primer, PE Tape, Glittevæske o.l. som sikrer dig at du kommer korrekt i mål med din opgave.

Rådgivning – En fuge er ikke bare en fuge

Er du i tvivl om, hvilken type fuge, du står med, og hvilken fugemasse du skal anvende? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Med alsidig erfaring inden for fugebranchen står vi klar til at hjælpe.

Vi hjælper også gerne til i erhvervsbranchen.

Less
Viser 1-10 af 10 element(er)