Billigst på PriceRunner
Perfect Seal Stone Adhesive Hand, PU skum/lim - Lysegul - 500ml
Perfect Seal Stone Adhesive Hand, PU skum/lim - Lysegul - 500ml

Bostik Perfect Seal Stone Adhesive Hand, PU skum/lim - Lysegul - 500ml

Fjernlager
Levering: 5-12 hverdage
129.11 kr
103,29 Ekskl. moms
  • Hurtigtvirkende
  • Sten- og cementmaterialer
  • Støvfrit

 

Hurtigvirkende stenlim

Anvendelse

Hurtigvirkende Pu-lim i skumform til montering af mursten og natursten på vandrette overflader. Ikke beregnet til bærende konstruktioner. Bruges inden- og udendørs. Med Perfect Seal Stone Adhesive Hand kan du bygge murværk betydeligt hurtigere og renere end med mørtel. Limningen gør, at arbejdsmiljøet bliver mindre støvet, og der er ikke brug for værktøj. Du sparer både tid og penge. Påføring med medfølgende mundstykke.

Underlag og arbejdesbeskrivelse

Fæstner selv på træ, metal og celleplast mm. Overfladerne skal være rene og fri for støv, fedt og løse partikler. Hold flasken lodret og skru mundstykket på. Hold mundstykket med en hånd og skru flasken på med den anden. Under skruning skal man passe på, at der ikke er nogen foran mundstykket. Skru ikke mundstykket på flasken med ventilen vendt nedad. Efter at have monteret pistolen, ryst flasken hårdt mindst 20 gange og drej den til arbejdsstilling, Så bunden af flasken vender opad. For at opnå hurtigere hærdning, kan overfladerne fugtes med vand før påføring. Påfør en eller flere striber på den ene overflade, afhængigt af materiale. Læg materialerne sammen med det samme og tryk sammen. Inden for 10-15 min opnås en høj styrke. Fuld limstyrke efter 24 timer.

Beskyt limfugen mod UV/sollys, når arbejdet er afsluttet. Uhærdet skum fjernes med acetone. Du kan let fjerne hærdet stenlim vha. af for eksempel en skarp murske, når arbejdet er færdigt. Beholderen skal opbevares ved +5°C til +25°C.

Tekniske data 

Klæbefri overflade: ca. 15 min.

Fuldt hærdet: Fuldstændigt efter 24 timer ved +23°C og efter 72 timer ved +5°C

Arbejdstemperatur: 0°C til +30°C

Alle PU-skum skal opbevares og transporteres opretstående.

BOPSSAH30616677
7311020080488
30616677

Med Bostik i vores sortiment, tilbyder vi deres forskellige typer af klæbemidler, fugemasser, lime og andre byggematerialer, som er designet til at være stærke, hurtigtvirkende og fleksible, med fokus på langtidsholdbare resultater. Deres produktudvalg omfatter bl.a. serien PERFECT SEAL, som indeholder produkter til tætning og fugning i forskellige dele af huset, hvilket bidrager til et forbedret energiforbrug, vandbeskyttelse og lydisolering.

De tilbyder også specifikke produkter som Bostik 1590, en grå/sort butyl fugemasse, som er populær i byggebranchen.

Læs mere og se alle varer fra Bostik her