Fugemasse

Fugemasser i højeste kvalitet

Hos Matkom.dk går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi stiller krav til vores leverandører og bestræber os altid på at levere de bedste fugemasser til netop din fugeopgave. I vores sortiment finder du derfor kun produkter af kvalitetsbrands produceret af proffesionelle virksomheder.

I vores sortiment af fugemasser finder du fugemasser, du kan anvende såvel ude som inde, til gulv- væg- og loftsamlinger samt til facader mm. Du finder fugemasser til vådrum som badeværelser og andre som er fødevaregodkendte til brug i fx køkkener. 

Vores udvalg af fugemasser byder også på silikoner, der er særligt velegnede til natursten, glas, træ, flamingo og andre almindelige byggematerialer. Arbejder du desuden med svanemærket byggeri, er flere af vores fugemasser godkendt til brug heri. læs meget mere om svanemærket her

I vores sortiment er også at finde akrylfugemassen (også kaldet malerakrylen) til gængse opgaver til indendørs samlinger med lav optagelse af bevægelser samt en almindelig MS Fugemasse til større bevægelser.

Specialfugemasser

Inden for specialfugemasser fører vi et sortiment, der dækker fugemasser som kan bruges på både, i svømmehaller, lufthavne, parkeringshuse, benzin- og gylletanke og andre områder, hvor der kræves resistens overfor eksempelvis kemikalier, benzin og andre hårde væsker.  

Rådgivning – En fuge er ikke bare en fuge

Er du i tvivl om, hvilken type fuge, du står med, og hvilken fugemasse du skal anvende? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Med alsidig erfaring inden for fugebranchen står vi klar til at hjælpe.

Vi hjælper også gerne til i erhvervsbranchen.