Billigst på PriceRunner
Feltkniv / Krumkniv med polymerskaft
Feltkniv / Krumkniv med polymerskaft

Morakniv Feltkniv / Krumkniv med polymerskaft

På lager
Levering: 1-2 hverdage
279,95 kr
223,96 Ekskl. moms

Morakniv krumkniv er en pålidelig håndværkskniv, der kan bruges i mange forskellige situationer. Det ergonomiske polymerhåndtag har en robust fingerafskærmning og en 2,0 mm tyk klinge lavet af genanvendt svensk rustfrit stål, som giver styrke i hvert trækkende snit.
Bruges i fugebranchen ofte til udskæring af fuger.

Kaldes også en linoleumskniv.

 

Dette er en pålidelig håndværkskniv, der kan bruges i mange forskellige situationer. Med håndværkeren i fokus igennem designproccessen, er kniven et fremragende valg, når du har brug for et pålideligt værktøj lige ved hånden. Klingen af genanvendt svensk rustfrit stål er specielt designet til at skære igennem tæpper, tagpap, læder og gummifuger.

Det ergonomiske polymerhåndtag har en robust fingerbeskyttelse og en 2,0 mm tyk klinge lavet af genbrugt svensk rustfrit stål, som giver både styrke og stabilitet i hvert trækskæring. Takket være klinge- og håndtagsdesignet er kniven ideel til at arbejde sikkert og effektivt under forskellige vejrforhold hele året. Polymer kantbeskyttelse.

Blad længde: 67 mm

Blad tykkelse: 2,0 mm

Kniv længde: 225 mm

Total længde: 225 mm

Nettovægt: 110,0 g

Ståltypeype: Svensk rustfri stål

Blad form: Bøjet op/ned

Spidsløs: Nej

Flexgrad: Stif

Takket skær: Nej

Materiale håndtag: Polypropene

Håndside: både venstre og højre hånd

Materiale Etui: Polymer

Egnet til børn: Nej

MO13235

Morakniv® er et velrenommeret svensk mærke, kendt for sin høje kvalitet og håndværk inden for knivfremstilling. Med en historie, der strækker sig over mere end 125 år, har Morakniv etableret sig som en førende producent af knive, der er værdsat for deres holdbarhed, funktionalitet og svensk design. Firmaet, som har sine rødder i den lille by Mora i Sverige, er særligt berømt for sine udendørsknive, som bruges af alt fra friluftsentusiaster til professionelle håndværkere. Morakniv-knive kendetegnes ved deres ergonomiske greb, robuste klingekvalitet og evne til at holde sig skarpe over lang tid. Mærket er også kendt for sit engagement i bæredygtighed, ofte ved at anvende lokale materialer og fokusere på miljøvenlig produktion.

Læs mere og se alle varer fra Morakniv her

Du vil eventuelt også synes om