Billigst på PriceRunner
Ljungdahl Multitack Klæber til mange formål - Matkom.dk
Ljungdahl Multitack Klæber til mange formål - Matkom.dk

Ljungdahl Multitack Spejl, Montagelim - 310ml (Patron) - Transparent

Fjernlager
Levering: 5-12 hverdage
99,95 kr
79,96 Ekskl. moms

Ljungdahl Multitack Spejl er en hurtigt hærdende montagelim specialudviklet til opklæbning af spejle.

Egenskaber

  • Stærk og neutral montageklæber til opsætning af spejle.
  • Opklæbning på de fleste byggematerialer såsom gipsplader, beton, træ og meget andet.
  • Opfylder kravene til EN 1036-1, EN 1036-2 og EC1-PLUS.

 

Ljungdahl Multitack Spejl - Montageklæber til hurtig opsætning af spejle

Multitack Spejl er en montageklæber med en stærk klæbeevne, der sikrer sikker opklæbning af spejle, der overholder EN 1036-1 og EN 1036-2.

Multitack Spejl er testet og godkendt til spejle af sølvcoatet flatglas, imod gennemslag og holdbarhed. Klæbemassen er nem håndtérbar og klæber godt på mange andre byggematerialer såsom beton, gipsplader, træ, hård plastik, metaller og mange flere. Multitack Spejl er yderligere modstandsdygtig over for UV og vejrpåvirkninger, så den kan anvendes både inde og ude.

Anvendelse af Multitack Spejl

Ved opsætning af spejle monteres Multitack Spejl bedst sammen med Sprossetape. Tapen sikrer den korrekte afstand på min. 3 mm mellem bagmur og spejl, så der undgås fugtproblemer bag spejlet. Multitack Spejl påføres bedst i lodrette streger med den medfølgende trekantsdyse. Trekantsdysen sikrer optimal påføringsmængde og udformning. Stregerne lægges med 10-20 cm afstand med enkelte baner med Sprossetape imellem. Opklæbes spejle uden Sprossetape, bør spejlet understøttes under hærdningen.

1-komponent silikonebaseret klæbemasse specieludviklet til opklæbning af spejle. Den er er testet og godkendt til spejle af sølvcoatet flatglas iht. EN1036, imod gennemslag og holdbarhed.

Multitack Spejl klæber godt på mange andre byggematerialer såsom beton, gipsplader, træ, hård plastik, metaller og mange flere.

Multitack Spejl er yderligere modstandsdygtig over for UV og vejrpåvirkninger, så den kan anvendes både inde og ude. 

Læs mere om påføring for- og efterbehandling herunder.

Påføring, for- og efterbehandling

Ved opsætning af spejle monteres Multitack Spejl bedst sammen med Sprossetape. Tapen sikrer den korrekte afstand på min. 3 mm mellem bagmur og spejl, så der undgås fugtproblemer bag spejlet.

Multitack Spejl påføres bedst i lodrette streger med den medfølgende trekantsdyse. Den sikrer optimal påføringsmængde og udformning. Stregerne lægges med 10-20 cm afstand med enkelte baner Sprossetape imellem.

Opklæbes spejle uden Sprossetape, bør spejlet understøttes under hærdningen. Underlaget og spejlet skal være rent, tørt, støv- og fedtfrit. Afrens evt. overfladerne med Ljungdahl Cleaner. Porøse eller sugende underlag kan med fordel primes med

Ljungdahl Primer 9002. Ikke porøse overflader som spejlet primes typisk med Ljungdahl Primer 9102.

Der bør altid udføres en vedhæftningsprøve inden en større opgave påbegyndes. 

Begrænsninger

Anbefales ikke på overflader med PE-, PP, teflon, voks, neopren og bitumen. Misfarvning kan forekomme ved påvirkning af kemikalier, høje temperaturer, kraftig UVstråling eller i meget mørke områder.

Må ikke anvendes til akvarier eller anvendelser, hvor fugen er konstant under vand. Kan ikke anvendes til glazing.

LJMULTISPEJL
5711262001487

Ljungdahl specialiserer sig i kontrsuktionsændringer for at kunne tilbyde uafhængig totalrådgivning og et produktsoriment af kompromiløs kvalitet.
De er storimportør og producent af fugemasse, tilbehør og fugeudstyr.

Læs mere og se alle varer fra Ljungdahl her

Du vil eventuelt også synes om