Billigst på PriceRunner
Primer 9102 - 1ltr
Primer 9102 - 1ltr

SABA Primer 9102 - 1ltr

På lager
Levering: 1-2 hverdage
698,95 kr
559,16 Ekskl. moms

SABA Primer 9102 er en 1-komponent primer til ikke porøse overflader.

Anvendelse

  • For at forbedre vedhæftningen af SABA Ecoseal Bio HM og andre fugemasser til ikke porøse overflader som metal, dobbeltbrændte klinker, syrefaste hårde klinker og syntetiske materialer.

Egenskaber

  • Anvendes til ikke porøse overflader.
  • Indeholder ikke isocyanater.
  • Opfylder kravene i EN 14188-4.

Husk din Primerpude

 

Anvendelse

  • For at forbedre vedhæftningen af SABA Ecoseal Bio HM til ikke porøse overflader som metal, dobbeltbrændte klinker, syrefaste hårde klinker og syntetiske materialer.

Påføring, for- og efterbehandling

Underlaget skal være rent, tørt, støv- og fedtfri. Afrens overfladen med Cleaner inden primning. Hæld den mængde primer, som du skal bruge over i en ren beholder og luk originalemballagen. Eventuelle rester skal bortskaffes i henhold til kommunale affaldsregulativer.

Fordel primeren med pensel i et tyndt og jævnt lag. Lad den primede overflade tørre, inden fugning påbegyndes. Sørg altid for at færdiggøre fugning på den primede overflade tidligst 10 minutter og max. 24 timer, efter du har primet - afhængig af temperatur. Overskrides anvendelsestiden inden fugning foretages, primes på ny.

Kan påføres i temperaturer mellem +5 °C og 35°C.

SA9102

SABA adhesives & Sealants er storproducent af både almindelig og specialfugemasse, som brandfugemasse, fugemasse til marine branchen, primere. o.l. produkter.

Læs mere og se alle varer fra SABA her