Billigst på PriceRunner
Multitack - 290ml - Hvid

Ljungdahl Multitack - 290ml - Hvid

Fjernlager
Levering: 2-6 hverdage
89,00 kr
71,20 Ekskl. moms

1-komponent universal montagelim

Ljungdahl Multitack kan anvdendes både ude og inde i byggeri og industri.

Anvendelse

1-komponent klæbemasse til opklæbning af de fleste byggematerialer. Særdeles velegnet til spejle og uden risiko for gennemslag. Multitack klæber også godt på mange byggematerialer såsom natursten, beton, glas, gipsplader, hård plastik, træ og meteller. Den er modstandsdygtig over for UV og vejrpåvirkninger. Anvendes til limning i byggeri såvel inde som ude. Typiske opgaver kunne være opklæbning af mange typer plader og montage af lister. Kan også anvendes til metalkonstruktioner inden for bil-, marine-, transport-, stål-, og ventilationsindustrien.

 

Påføring, for- og efterbehandling

Multitack påføres bedst med den medfølgende trekantsdysse. Den sikrer optimal påføringsmængde og udformning. Underlaget skal være rent, tørt, støv- og fedtfrit. Afrens evt. overfladerne med Ljungdahl Cleaner. Porøse eller sugende underlag kan med fordel primes med Ljungdahl Primer 9002. Ikke porøse overflader primes typisk med Ljungdahl Primer 9102, mens plastik som polystyren, PVC, polyamid, glasfiber, epoxy og polyester med fordel kan primes med Ljungdahl Activator. Der bør altid udføres en vedhæftningsprøve inden en større opgave påbegyndes.

Rengøring

Værktøj rengøres med Ljungdahl Cleaner. Hænder rengøres med Ljungdahl Snavs @ og/eller vand og sæbe.

Ljundahl Multitack er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

LJMULTI

Ljungdahl specialiserer sig i kontrsuktionsændringer for at kunne tilbyde uafhængig totalrådgivning og et produktsoriment af kompromiløs kvalitet.
De er storimportør og producent af fugemasse, tilbehør og fugeudstyr.

Læs mere og se alle varer fra Ljungdahl her

Kunder, der købte denne vare, købte også